Θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας

Θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας
| Ανακοινώσεις

       Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, εκφράζοντας την επιθυμία των γονέων των μαθητών και μαθητριών της σχολικής μονάδας, στηρίζει με την πολύχρονη παρουσία του το σχολείο μας. Υιοθετώντας τη στάση της δημιουργικής συνεργασίας με τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς, ενισχύει την προσπάθεια για ένα σύγχρονο και αποδοτικό σχολείο που δίνει ίσες ευκαιρίες στους μαθητές και μαθήτριές του. Παράλληλα συμβάλλει στη δημιουργία του αναγκαίου κλίματος αποδοχής και εμπιστοσύνης με τελικό αποδέκτη πάντα τα παιδιά.

       Η υλική και ηθική συνεισφορά του Συλλόγου σε όλες τις δράσεις της σχολικής μονάδας είναι σημαντική και νιώθουμε χρέος μας να τους ευχαριστήσουμε θερμά.

      Στην παρούσα συγκυρία,που οι αναγκαίοι περιορισμοί αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid 19 δυσκολεύουν την έκφραση χαράς και ενθουσιασμού από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, γίνεται μεγάλη προσπάθεια δημιουργίας ευχάριστων συνθηκών διαβίωσης των παιδιών στις σχολικές τάξεις.

      Σ’ αυτή την κατεύθυνση συνέβαλε ουσιαστικά και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με την εθελοντική του προσφορά, τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

1. Με την έναρξη του νέου έτους προσέφερε νόστιμη βασιλόπιτα και  συνοδευτικό δώρο για το φλουρί σε κάθε τμήμα.

2. Την Τσικνοπέμπτη έγινε προσφορά εδέσματος ανάλογου του εθίμου, σουβλάκι και αναψυκτικό σε ατομική συσκευασία, σε όλα τα παιδιά και τις εκπαιδευτικούς.

Τα παιδιά διασκέδασαν και χάρηκαν πολύ!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ευχόμαστε υγεία και χαρά για σας και τα παιδιά σας!

Η διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 27ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

27ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου


Σχεδίαση: ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής